10. ve 11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ “MATEMATİK AKIL OYUNLARI VE ŞİFRELEME YARIŞMASI”NDA TER DÖKTÜ

Matematik Akıl Oyunları ve Şifreleme Yarışması heyecanı 9 Mart 2020 tarihinde Uluğbey Okulları Konferans Salonu’nda yaşandı.10. ve 11. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla yapılan yarışmada sınıflardan seçilen birer öğrenciyle üç grup oluşturuldu.
1. Grup 11A sınıfından Doruk AKGÜN, 10A sınıfından Ender SIRAL ve 10C sınıfından Menderes MOLLAİBRAHİMOĞLU isimli öğrencilerden,
2. Grup 11FLA sınıfından Arda Furkan TEKİN, 10B sınıfından Zehra DOĞDU ve 10D sınıfından Yiğit AĞKAYA isimli öğrencilerden,
3. Grup 10FLA sınıfından Elif ÖÇAL, 11B sınıfından Zehra ÖZGENÇ ve 11C sınıfından Emre Can TURGUT isimli öğrencilerden oluştu.
Matematik Bölümü tarafından düzenlenen, zorlu olduğu kadar zevkli ve eğlenceli de geçen yarışmada 8 tane Akıl Oyunları ve Şifreleme sorusu soruldu. Çekişmeli geçen yarışma sonucunda Doruk AKGÜN, Ender SIRAL ve Menderes MOLLAİBRAHİMOĞLU’dan oluşan birinci grup yarışmayı 101 puanla birinci tamamladılar. İkinci ve üçüncü gruplar ise yarışmayı 100 puanla tamamladılar.
Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.