İSTEK ULUĞBEY’Lİ GENÇLER KARİYERDE YENİ EĞİLİMLER PROGRAMI’NDA

Lise Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerin meslekleri daha iyi tanıyarak geleceklerini planlayabilmeleri için “Geleneksel Kariyer Günü”nü düzenledi. “Kariyerde Yeni Eğilimler” başlıklı programın açılış konuşmasını yapmak üzere televizyon dünyasının tanınmış simalarından FOX TV Haber ve Spor Genel Yayın Yönetmeni Sayın Doğan Şentürk, okulumuza davet edildi. Lise ve 8.sınıf öğrencileri, bu değerli şahsiyetin mesleki yönelimini ve yaşam felsefesini yakından dinleme fırsatı buldular. Söyleşinin ardından kırk bir farklı meslek dalında, alanlarında profesyonel olan kişilerle söyleşiler gerçekleşti. Öğrencilerimiz ileriki yıllarda uzmanlaşmayı düşündükleri alanlar hakkında daha detaylı bilgiler edinme olanağı buldular.
Lise Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi koordinatörlüğünde;
Okul Aile Birliğimiz, velilerimiz, mezunlarımız ve Yeditepe Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “Kariyerde Yeni Eğilimler” başlıklı kariyer programımıza sağlık, bilim, teknoloji, eğitim, sanat ve spor alanlarında katılan tüm katılımcılarımıza, emek veren görevli öğrencilerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.