MESLEK TANITIM SÖYLEŞİSİ -1

İSTEK Uluğbey Lisesi PDR Bölümü tarafından 10 ve 11.sınıf öğrencilerimize yönelik “Meslek Tanıtım Söyleşileri -1” düzenlendi. 10.sınıf öğrencilerinin alan ve ders seçimi yapacakları bir dönemde olmaları; 11.sınıf öğrencilerinin üniversite sınavına hazırlık sürecine girmeleri, meslek ve bölüm tercihi yapmalarının hedef belirleme bakımından önemli olduğu bir döneme girmeleri nedeniyle meslek tanıtım söyleşilerinin ilki 10 Ocak Cuma günü gerçekleştirildi. Programa İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümünden Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dilek Sağlık Özçam, Genetik ve Biyo- Mühendislik Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Bahar Soğutmaz Özdemir ve Mimarlık Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Nevin Aslı Can katıldı. Konuklarımız bölümlerini tanıtarak üniversitede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mesleklerin gerektirdiği kişilik özellikleri, iş hayatındaki zorluklar hakkında paylaşımda bulunduktan sonra öğrencilerden gelen soruları cevapladılar.