Kendi Emeğim El Ürünüm Senin İçin Sevgili Kardeşim

İSTEK Özel Acıbadem Okulları PDR Bölümü ve Öğrenci Temsilcilerinin öncülüğünde başlayan Sosyal Sorumluluk Projesinin bu sene üçüncüsünü gerçekleştirdik.
Sloganı “KENDİ EMEĞİM-EL ÜRÜNÜM SENİN İÇİN SEVGİLİ KARDEŞİM” olan, kermesimizin geliri Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Koruncuk Vakfı’na bağlı Sarıyer Bolluca ve Urla Çocuk Köyü’nde yaşayan Koruncuklar’a bağışlandı. Vakıf yetkilileri bugüne kadar yapılan en yüksek okul bağışı olduğunu ilettiler.
Proje için öğrencilerimizin kendi ellerinden çıkan birbirinden güzel ve özenle hazırlanmış yiyecek ve hediyelik ürünlerin satışa sunulduğu kermesimiz, 07 Aralık Anaokulu, 23-24 Aralık Ortaokul, 25 Aralık İlkokul-Lisede öğrenci ve velilerimizin katılımıyla önemli bir gelir elde edilmesiyle gerçekleşti.
Projede görev alan öğrenci temsilcilerimize okul müdürlerimiz teşekkür belgelerini ilettiler.
Kermesten elde edilen maddi gelir kadar, öğrencilerimize kattığı manevi değerler ve farkındalık açısından önemli olduğu düşüncesinde olduğumuz projeye destek olan idari yönetime, pdr bölümü öğretmenlerimize, duyarlılık sahibi tüm öğrencilerimize; çocuklarımızın heyecanını paylaşan, ürünlerine maddi manevi destek sağlayan velilerimize, projeyi sahiplenen herkese çok teşekkür ediyoruz.