İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği Finalinde Öğrencilerimizden Büyük Başarı

28-29 Aralık 2019 tarihlerinde düzenlenen İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği Finalinde 8 Yaş Kızlar kategorisinde 2D sınıfı öğrencimiz Duru Özdeniz ikinciyle eş puanla İSTANBUL DÖRDÜNCÜSÜ, 10 Yaş Genel kategoride 4B sınıfı öğrencimiz Tuna Işık İSTANBUL BEŞİNCİSİ, 11 Yaş Genel kategoride 5A sınıfı öğrencimiz Efe Yalçınkaya birinciyle eş puanla İSTANBUL İKİNCİSİ olmuştur.

İstanbul geneli 7 bölgede 1.693 sporcunun katıldığı İstanbul Bölge Turnuvaları sonunda gruplarda dereceye girerek 400 sporcu ile İstanbul Küçükler İl Birinciliği Finalinde yarışan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonasında başarılarının devamını diliyoruz.