Öğrencilerimiz Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülü Aldı

Edinburgh Dükü Uluslararası Gençlik Ödülleri Programının (The Duke of Edinburgh’s International Award) daha önce bronz ve gümüş kategorilerini tamamlayan Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerimiz, altın kategorisini de başarı ile tamamlayarak 5 Aralık 2019 tarihinde İstanbul Birleşik Krallık Başkonsolosluğu’nda düzenlenen XIV. Altın Ödül Töreninde ödüllerini aldılar.
Katılımcılarımız, Ödül Koordinatörümüz Öznur Aydoğar, Ödül Lideri ve Supervisor öğretmenlerimiz Umur Bal, Hilmi Genç, Baran Omacan teşekkür belgelerini ve ödüllerini Ulusal Ödül Komite Başkanı Sultan Yılmaz ve Türkiye’de ödülü yürüten ilk şirket olan Martaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özalp’tan aldılar. Altın kategorisinde sertifika alan katılımcılarımızı kişisel gelişimlerine yaptıkları katkılarından dolayı tebrik ediyor, kazanımlarının hayatlarına yansımalarını diliyoruz.