ULUĞBEY’Lİ ÖĞRETMENLER HEM HÜZÜNLENDİ HEM EĞLENDİ

İSTEK Özel Uluğbey Okulları PDR ve Uygulamalı Dersler Bölümlerinin işbirliğiyle 28 Kasım 2019 tarihinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü programı düzenlendi. Kokteylle başlayan programımız, okulumuzun en kıdemli öğretmenlerinden Sevim Koyuncu ve en genç öğretmenlerinden Furkan Ataman’ın konuşmasıyla devam etti. “Benim İçin Öğretmen” konulu videonun ardından Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneğinden değerli konuklarımız Cengiz Öksüz, Karabey Aydoğan ve Pelin Bektaş’ın katılımıyla programımız renklendi. Sayın Öksüz, İsmail Hakkı Tonguç’un öğretmenlere ilişkin mektuplarından bazılarını okurken duygulu anlar yaşandı. Ruhi Su’nun öğrencilerinden olan Karabey Aydoğan, saz eşliğinde türküler söyledi. Okulumuz öğrencilerinin öğretmenleri için özel olarak söylediği şarkının video gösteriminin ardından nostaljik şarkılarla meslektaşlarını coşturan öğretmen korosu büyük beğeni topladı. “Bir Uluğbey Hikâyesi” adlı video gösteriminden sonra yine öğretmelerden oluşan dans grubunun gösterisiyle programımız sona erdi. Ayrıca Resim Öğretmenimiz Sayın Sumru Kurak’ın tüm öğretmenlerimiz için yaptığı portre çalışması okul lobisinde sergilendi.