24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENİ

Matematik Bölümü tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü törenimiz, okulumuzun en genç ve en deneyimli öğretmenlerinin yaptıkları konuşmalarla başladı. Okul koromuzda yer alan öğrencilerimizin sözlerini, öğretmenleri için kendilerinin yazdığı şarkı ile törenimiz çok daha anlamlı hâle geldi.

Edebiyat öğretmenimiz tarafından kaleme alınan ve lise öğrencilerimiz tarafından canlandırılan tiyatro oyunu ile kahkahalar havada uçuşurken öğretmenlerimizden oluşan koro ile duygulu anlar yaşandı.

Gün sonunda Okul-Aile Birliğinin katkılarıyla okul lobimizde küçük süprizlerin de yer aldığı eğlenceli bir etkinlikle “24 Kasım Öğretmenler Günü” kutlandı.

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.