7. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE İLLÜZYON MÜZESİ’NE GİTTİK

İSTEK Özel Uluğbey Okulları Matematik Bölümü, 7. sınıf öğrencilerine yönelik 21 Ekim Pazartesi günü İllüzyon Müzesi’ne gezi düzenledi. İstanbul İllüzyon Müzesi’nde Vortex Tüneli’ni, Tepetaklak Odası’nı, Sonsuzluk Odası’nı, Hologram Koleksiyonu’nu; her bir optik illüzyonu ve enstalasyonu yakından inceleme fırsatı bulan öğrencilerimiz, her bir parçayla duyularımızla algıladığımız dünyayla ilgili varsayımların çoğunlukla illüzyonlardan ibaret olduğunu çarpıcı ve eğlenceli bir şekilde anladı. Eğlenceli ve büyüleyici numaralarla göz yanılsaması, algı, insan beyni ve bilim hakkında yepyeni bilgiler edinen, şaşırtıcı ve eğlenceli oyunların ve yapbozların yer aldığı oyun odasında son derece keyifli akıl oyunlarıyla güzel zamanlar geçiren öğrencilerimiz yaşadığımız dünyaya bakış açılarını geliştirmiş oldular.