Kariyer Günlerinin İlki Gerçekleşti

İSTEK Bilge Kağan Lisesi Kariyer Günlerinin birincisi 17 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Etkinlik İSTEK Bilge Kağan Lisesi mezunu, Mimar Tuğra Odabaşı’nın katılımıyla gerçekleşti. Kariyer günü etkinliğinde öğrenciler, Mimarlık Bölümünün eğitimi, çalışma konuları ve görev alabilecekleri sektörler hakkında bilgiler edindiler. Tuğra Odabaşı, meslek tanıtımının yanı sıra, üniversitede başarılı olmak için yapılması gerekenler, öğrencilerin lisede aldıkları eğitimin ve katıldıkları etkinliklerin kariyer planlarına ve başarılarına katkısını artırmak için izleyebilecekleri yol konularında da öneriler sundu.

Öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleşen tanıtım programı, öğrencilerin merak ettikleri noktalarla ilgili sorularını sordukları söyleşi bölümüyle devam etti. Katılımından dolayı mezunumuza teşekkür ederiz.