BURSA BİLİM VE TEKNOLOJİ MÜZESİ GEZİSİ

Ortaokul öğrencilerimiz ile Bursa Bilim ve Teknoloji Müzesine gezi düzenlendi. Tam gün süren eğitim gezisinde, öğrencilerimiz okulda öğrendikleri bilgileri pekiştirme şansı buldular. Bu eğitim gezisiyle; öğrencilerin bilim ve teknolojiye ilgisini çekmek, kolay anlaşılır ve eğlenceli bir şekilde bilimsel konuları öğrenebilmeleri amaçlanmıştır. 14 farklı alanda yaklaşık 270 deney düzeneği ve özel tasarım galerileri bulunan merkezde; eğitim salonları, kimya ve fizik atölyelerinin yapıldığı laboratuvarlar, simülasyon cihazları, planetaryum, 3 boyutlu sinema salonları, “Bilim Arası” kafe ve hediyelik eşya dükkanının yer aldığı merkezde öğrencilerimiz keyifli zaman geçirdi.
Deney ve etkinliklerden sonra, gezi kapsamında Kent Müzesi ve Cumalıkızık köyünü de ziyareti gerçekleştirildi.